PDA Görünüm

Grafik/Normal Görünüm : ne yaparsınız

zynp
18-12-2006, 21:05
Kadıköy'desiniz, son vapura yetişmek için hızlı hızlı yürüyorsunuz, bir bakıyorsunuz vapur iskelede ama iskeleden biraz ayrılmış gibi sanki. Koşmaya başlıyorsunuz, son 100 metre, turnikelerin üzerinden atlıyorsunuz, bütün gözlerin üzerinizde olduğundan eminsiniz. Son bir hamle yapıp uzun bir atlayış yapıyorsunuz ve bingo! Vapurdasınız. Yerden kalkıp pantolonunuzu silkeliyorsunuz mağrur bir ifadeyle, işte tam bu sırada bir amca yanaşıp ´´Yiğenim, niye zahmet ettin biz daha yanaşıyorduk´´ derse ne yaparsınız ?

*gulsen*
19-12-2006, 15:38
off acayip utanırdım. ne yapcağımı bende şaşırırdım:)

dark
19-12-2006, 17:13
malesef böyle bişey yapma şansımız yok çünkü vapur hareket etmeden kapılar kapanıyor....

zynp
19-12-2006, 19:29
biz burada ciddi olarak kurallardan bahsetmedik ki. sadece böyle bir olay yaşasaydık nasıl bir tepki verirdik diye yorum yapmanızı istemiştim.

suzi
23-02-2007, 21:01
bi kaç tane cevabım var ...

mesela şöyle denilebilinir :

"Amca, vapurun yanaştığını zaten biliyorum, sevgilimleydim az önce annem aradığında geç kaldığım için bana kızdı bende ona yoldayım anne, kadıköy vapurundayım az sonra inecem dediğimde , annem bana inanmayıp yemin ettirdi... işte bende bu yüzden atladım buraya... yalan yere anacığıma yemin etmiş olmamak için... anlıyorsun değilmi beni Amcacığım?"

veya :

Amca, vapurun yanaştığını zaten biliyorum, ben filmlerde dublörlük yapıyorum, yarın rıhtımdan uzaklaşan bir vapura atlama sahnesi çekilecek, bende bugünden yaanaşan vapurlar üzerinde antrenman yapıyorum... naparsın be Amcacığım, ekmek parası işte?!"

aslında bir kaç tane daha "cevabım" var ama... şimdi bana ERROR yine sitem eder " çokkkk uzun yazıyorsun suzi" diye :smiles (26): iyisimi ben burada noktalayayım. nokta.:smiles (16):

Mississipi
23-02-2007, 21:08
Ben O Hareketleri Yaptıktan Sonra Daha Bir Havaya Girerim...

slowsucks
24-04-2007, 19:17
malesef böyle bişey yapma şansımız yok çünkü vapur hareket etmeden kapılar kapanıyor....

arkadaşım zaten gemi yanaşıyomuş kalkmıyomuş:smiles (3): :smiles (3): :smiles (3):

zynp
24-04-2007, 20:26
aman koca yazıda bir espri bırakmadınız ya. doğru düzgün okuyan espriyi yakalardı. ama maşaallah siz içinde sorun aramak için okudugunuz içöin mutlaka yazıda bir saçmalık bulursunuz. oysa yazı sadece maksat muhabbet olsun gibisinden yazılan türden .

eva
24-04-2007, 21:24
denize atlardım.kısada olsa ortadan kaybolmam lazım

yagmurty
25-04-2007, 10:10
hay allah derim gülerim:)napım okadar palavra atamam:)

Tuana
25-04-2007, 10:43
dumur olurdum heralde :D
toparlayamazdım gibime gelio

rapstaR
25-04-2007, 11:06
arkadaşlarla iddaya girdik ve kazandım holeyy derim bu arada kızlar size gelince siz kendinizi yormayın kızlar o kadar zaten atlayamaz hayal olmsa bile:D

Tuana
25-04-2007, 12:43
Senden Bİzİ Naptin Yaw
Ne Bİlİon Belkİ Yaparis