Grafik/Normal Görünüm : eski sevgiliye dönülmeli mi???
marbling
01-04-2006, 13:25
evet arkadaşlar:
sizce eski sevgiliye geri dönülmeli midir ?yani eski sevgiliniz gelse ve tekrar başlamak isterse ne yapardınız?
geri dönülmesi ne kadar doğru
ya da dönmek için şartlar konulmalı mı ????
:smiles (22): :smiles (22):
_Rommel_
01-04-2006, 16:21
bence dönülmemeli her iki taraf için de ayrılırken geçerli sebebler vardır
daha sonra mutsuzluk yaratacak en ufak bişey de ayrılık söz konusu olacaktır
unutulan_61
01-04-2006, 17:21
dönülmeli tabiki ama şartlarda kounlmalı
marbling
01-04-2006, 19:40
dönülmeli tabiki ama şartlarda kounlmalı
ya kusura bakma ama sen dönülmeli diyosun dimi
eğer ole bişi düşünüyosan sana bi sorum var "neden ayrıldın o zaman"
bence ayrılmanın sebebine bağlı
yatasavun
16-04-2006, 22:27
dönme boşver gitsin eğer o gittiyse o seni vazgeçilmez görmemiş,sen gittiysen sende onu görmemişsin.tekrar aynı sayfayı okumak zaman kaybı.
X_maSS01
22-07-2006, 21:23
bence kişiden kişiye değişir ama ben olsam dönmem.
BEN OLSAM İLK ÖNCE
NEDEN AYRILDIGIMI DÜŞÜNÜRÜM SONRA BİRDİZİ SORU HAZILARIM NE YAPTIDA BEN BU ŞAHISTAN AYRILMIŞTIM DİYE....
SONRA GÜZEL GÜNLARİ DÜŞÜNÜRDÜM ONUNLA YAŞADIGIM HATIRLAMAYA DEGER ANILARI CANLANDIRIRDIM AKLIMDA.
SONRA HAZIRLADIGIM SORULARA GÖRE ŞART KOYARDIM VE SEVİYORSAM LAKİN VATANDAŞIN PİŞMANLIGINA İNANIYORSAM..
ESKİDEN UZUN BİR BERABERLİK YAŞAMIŞSAM
VE SON OLARAK ŞARTLARIMI KABUL EDERSE DÖNERİM YANİ BARIŞIRIM.
AMA YENİ BİR AŞK SA YENİ YENİ TANIŞIP AYRILDIYSAM BANANE DER GECERİM....
[Only registered and activated users can see links]
coskun07
22-12-2006, 21:20
gerçek olan bişi var ki bşeyler in cılkı çıktıkça o ilişkinin yaşanası tarafının olmadıı.. ama ilişkiden ilişkiye fark vardır.. ayrılık nedenleri, hisler değişiklikler gösterebilir. eğer her iki tarafta birbirine güven eksikliğinden ve tamir olunamaz bi sebep yüzünden ayrılmamış, zorunluluklar yüzünden kopmuşsa geri dönülebilitesi vardır.. ama zırt ayrılıp, sonra da bırt barışmak falan boş işler, yalama yapar, bende de gaz yapar, soğurum, istemem.. ama belli de olmaz. çoook sevdiysem aşk bişeyleri affedebilir
xFuSkA_X61X
22-12-2006, 21:22
bence ortada aldatılmak veya benzeri olaylar olursa o ilişki sağlam olmaz ama ufak tefek tartışmalarda geri dönmekte her zaman yarar olur
Mississipi
13-01-2007, 11:39
BEN OLSAM İLK ÖNCE
NEDEN AYRILDIGIMI DÜŞÜNÜRÜM SONRA BİRDİZİ SORU HAZILARIM NE YAPTIDA BEN BU ŞAHISTAN AYRILMIŞTIM DİYE....
SONRA GÜZEL GÜNLARİ DÜŞÜNÜRDÜM ONUNLA YAŞADIGIM HATIRLAMAYA DEGER ANILARI CANLANDIRIRDIM AKLIMDA.
SONRA HAZIRLADIGIM SORULARA GÖRE ŞART KOYARDIM VE SEVİYORSAM LAKİN VATANDAŞIN PİŞMANLIGINA İNANIYORSAM..
ESKİDEN UZUN BİR BERABERLİK YAŞAMIŞSAM
VE SON OLARAK ŞARTLARIMI KABUL EDERSE DÖNERİM YANİ BARIŞIRIM.
AMA YENİ BİR AŞK SA YENİ YENİ TANIŞIP AYRILDIYSAM BANANE DER GECERİM....
HERRO ya Katılıyorum...
coskun07
22-01-2007, 21:24
sevmekten gözü kör olanlara sesleniyorum; hiçbi şey kişiliğinden daha saygın değildir.. ve hiçbişey senden daha önemli değildir.. eğer çok üzülüyosan, defalarca gururunun incindiini görüyor ama kaybetmekten korkuyosan ; sen çoktan kendine olan saygını yitirmişsin demektir.. hiç bişeyin kişiliğinin önüne geçmesine izin verme.. bi daha kişilik dersem beni alın burdan bu ne ya her yer kişilik oldu :) ama kişilik çok önemli ondan
*gulsen*
23-01-2007, 15:21
aynen güvenebilirsem dönerim....
yagmurty
10-02-2007, 16:48
İlİŞkİnİn SaglamliĞi AÇisindan DÖnÜlmemesİ Gerekİr Tabİİ Yikilan Temel Üzerİne Kat Çikmak YalniŞ En Ufak Şeyde Yikilir
valla dönülmesine dönülürde... işin sonunda mevlana olmak da var ... öyle hep dön dön .... hayır yani, mevlana olmak tabi iyi bişi ama... eğer zaten mevlana gibiysen gerçi HİÇ ayrılmazsın, sabredersin ta mahşere kadar... ama yok mevlana değilsen, ne diye dönüyosun yani dimi?
(ben ne dedim şimdi yaa?)
Mississipi
23-02-2007, 19:30
Evet Sadece Bir Mevlana Diye Bir Vetere Geçti:):):)
ERROR .... ! :hehe:
bu vetereyi youtube'a koysaydın bari :halay:
wanilyhaa
23-02-2007, 20:41
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir eğer ortada bir aşk bir sevgi olsaydı bitermiydi gerçekler hiç bir zaman bitmez asla geri dönmezdimm dönsek bile eskisi gibi olunurmukii eskisi gibi ilk günlerdeki gibi için kıpır kıpır olurmukii onun yanındayken onalykenn neden ayrıldığınız gelmezmi hiç aklınızaa bence olmaz ben dönemem
Mississipi
23-02-2007, 20:43
:) Ya Vetere Derken Sadece Mevlanayı Anladım Diğerlerini Anlamadım::):):):):)
ibrahimarslan
27-03-2007, 08:16
DÖnÜlmelİ Veya DÖnÜlmemelİ Buna Karar Vermek Zor.
Dİnle İÇİndekİ Sesİ Gerİsİnİ BoŞwer Gİtsİn.
Ya Marblİng Nİe BanlanmiŞ SÜper Konulari Var Yaaa
Nese Konuya Bakayim..bende Marblİnge Katiliorm DÖnÜlmemelİ ;)
surpraayz=)
27-03-2007, 10:01
yaa dönülsede eskisii gibi olmuoo ki :/ onu özlediğini hissediosun böle oluncada
sevdiğini sanıosun ama asLında sevmiyosundur özlemişsindir. tekarrabirLeşincede
onu eskisi gibi sevmedeğini hissediosun.sonra ayrılıosunuz.ama onu gene çok
özLüosun . çok karışıkkk yaaa:smi (10):
evt yaa bende de oluodu ole durumlar..ayrılıosn alışamıosn özlüosn..tekrar barışıosn yine olmuo...harbiden de karma karışık
yagmurty
28-03-2007, 14:07
VALLA BUKONU HAKKINDA ENSON YORUM YAPACAK İNSAN BENİM GALBA :(
AMA DAYANAMICAM...
AMA ÇOĞU İNSAN AYNI KANIDA İLK BİTİŞİNDEN SONRA HİÇBİRŞEYİN ESKİ TADI OLMUYOR HEO BİR BURUKLUK VAR YÜREĞİNDE EN UFAK BİR TARTIŞMADA SEN BANA ONUDA YAPMIŞTIN BUNUDA DEMİŞTİN DEYİP ESKİ AYRILIK KONULARI DEPREŞİP DURUYOR VALLA EGER İRADENE SAHİP ÇIKIOSAN TEKRAR DÖNME HE ÇIKAMAYIP KALBİNE YENİLİYORSAN DA ...ÇEKCEKSİN ÇARESİ YOK..
giden gitmiştir gittiğin gün bitmiştir...ben gideni değil giden beni kaybetmiştir
bırak dönme yaw :D
dönülebilinir neden olmasın mumkundur şartlar olumlu olduktan sonra
eski sevgiliye dönmek dönmemek
zor bi soru ve
gönlüne bağlı
bazen bi şans daha verilmeli bnce tabi burnunu sürtmek lazım önce:)
Mississipi
08-03-2008, 23:38
Öhü Öhü :hehe::hehe::hehe:
gıcık tuttu galiba cnm su iç:)
bazen bi şans daha verilmeli bnce tabi burnunu sürtmek lazım önce:)
burova
Expert Staff
25-05-2008, 22:06
fidan abim senden bi ricam olucak lütfen uyarı olarak algılama yalnızca rica.. Mümkün olduğunca eski konuları gündeme getirmemeye çalışalım.. Umarım anlarsın.. Şimdiden teşekkürler..
Ya Marblİng Nİe BanlanmiŞ SÜper Konulari Var Yaaa
Nese Konuya Bakayim..bende Marblİnge Katiliorm DÖnÜlmemelİ ;)
Bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum. Marbling isimli eski üye forum kurallarına uymadığı için banlanmıştır. Bir insanın güzel konu açması onun forum kurallarını ihlal edebileceği anlamına gelmez. Bilginize...
Expert Staff
26-05-2008, 08:35
Konu kapatılmıştır.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.